Resultaatgericht communicatieadvies

contact

Conceptueel en praktisch

Communicatieadvies, wat doe je dan? Want communiceren doen we uiteindelijk de gehele dag. Je hebt een product of dienst dat je op de markt wil zetten. Met een kritische blik kijken we naar het bedachte concept. Je wil naamsbekendheid van je bedrijf verhogen. Wat is er voor nodig om dat te bereiken? Het kan ook kleinschaliger. Je plaatst een redactioneel artikel over je bedrijf in een zakenblad. Wat ga je vertellen en vooral hoe? Want het uiteindelijke doel van alle communicatie is dat het aanzet tot lezen en uiteindelijk tot actie.   

Gedegen communicatieadvies

Een gedegen communicatieadvies begint met een grondige oriëntatie. Wie ben je als bedrijf, wat doen jullie en wat maakt jullie anders dan anderen? Waarom moet ik zaken met jullie gaan doen? Daarvoor hebben we één of meerdere gesprekken. We komen naar jouw locatie en/of we proberen het product of de dienst uit. Zelf beleven is immers de beste ervaring. Eerlijk gezegd, dat doen we met plezier. Zo zijn we al op mooie plekken geweest, zoals op Ms Cézanne. Daarnaast hebben we in flitsende auto’s mogen rijden, zoals de BMW i8. Eveneens hebben we de heerlijkste gerechten geproefd, maar ook in een cryosauna met 183 graden onder nul gezeten bij Bruisz.

xandra derks

Van concept tot realisatie

We gaan bij ons communicatieadvies op de stoel zitten van de ontvanger. Stellen kritische vragen. We kijken naar het gehele concept. Dat wil zeggen: van kleur tot lettertype. Van gekozen medium tot social mediagebruik. Van communicatie-inzet in het verleden tot je plannen voor de toekomst. Alles nemen we onder de loep. Vervolgens geven we advies en komen met een plan van aanpak. Dat kan al vanaf het ontwikkelen van de huisstijl. Wij werken samen met art directors, dtp’ers en websitebouwers. We sturen het creatieve team aan en begeleiden volledige trajecten en campagnes. Je kunt ons echter ook inschakelen voor een separaat communicatievraagstuk zoals het redigeren van een tekst. Wij zijn samengevat een communicatiepartner die je inzet wanneer je ons nodig hebt. Wij adviseren en begeleiden concluderend daar waar je zelf geen tijd voor hebt of waar de kennis ontbreekt. Onze werkwijze is doelgericht en no-nonense. Onze tarieven zijn transparant en je ontvangt een helder tijdsplan. Kortom, duidelijk en kordaat.

marketing advies
null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

         

Houd mij Up-To-Date!

  “Xandra is met haar creatieve schrijfstijl en marketingkennis een waardevolle tekstschrijver. Ze heeft ons enorm geholpen met het veranderen van onze huisstijl.”

  Jesca Windrich

  GKS ICT Solutions

  “Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

  Michel Pleiter

  Eigenaar Nextdoor Design

  Houd mij Up-To-Date!