Woorden van ambassadeurs

De teksten van afscheidbegeleiding.nl zijn afkomstig van Xandra van Qordaat communicatie; Qordaat ging zij te werk; het waren Qordate vragen die zij stelde in het interview met mij; waarin zij niet schroomde om door te vragen.
De website ging live; en dan is het toch wel erg leuk als je veel complimenten krijgt waarin mensen zeggen; ja dit klopt; dit ben jij.
Vooral voor deze website met deze dienstverlening wat heel persoonlijk is; is het ook heel belangrijk dat de persoonlijke snaar is geraakt. Ik kan niet anders zeggen dat zij daarin volledig is geslaagd. Dank je wel.

Meeuwes Muskee – Afscheidbegeleiding.nl
18 mei 2017

De zomer van 2016 hebben we onze website vernieuwd. We hadden redelijk uitgesproken ideeën over hoe het design en de teksten eruit zouden moeten gaan zien. Het design hadden we uitbesteed maar de tekst zouden we wel zelf schijven. Dat is toch niet zo moeilijk, want wij hebben toch de vakkennis. Maar door onder andere tijdsdruk hebben we toch besloten het tekstschrijven uit te besteden. En wat zijn we hier achteraf ontzettend blij mee. Van onze saaie teksten heeft Xandra van Qordaat Communicatie zeer plezierige en leesbare teksten gemaakt. Voor haar was het makkelijk om de vereiste driehonderd woorden per pagina in verband met SEO-optimalisatie te halen. Daarbij heeft ze zich ook nog verder verdiept in onze materie en extra weetjes en leuke onderwerpen kunnen toevoegen. We hadden nooit verwacht dat het zo’n groot verschil zou zijn. Een ding weet ik vanaf nu zeker: Wij gaan nooit meer zelf schrijven.

Amie De Kleermaeker-Peeze – De Kleermaeker Schildersbedrijf
20 september 2016

Xandra is met haar creatieve schrijfstijl en marketingkennis een waardevolle tekstschrijver. Ze heeft ons enorm geholpen met het veranderen van onze huisstijl.

Jesca Windrich – GKS ICT Solutions
15 januari 2017

Xandra is een fantastische netwerker die vol passie alles en iedereen aan elkaar verbindt. Eén van de redenen waarom we haar als voorzitter van 2 van onze clubs hebben gevraagd.

Ze is gestructureerd, meedenkend en neemt graag en vooral goed eigen initiatief. Voor Business Open een ideale persoon om ons devies ‘Aangenaam Effectief Netwerken’ uit te dragen. En vooral omdat ze zo goed mensen met elkaar verbindt, creëert ze voor zichzelf een hoge gunfactor.

Robbert Trimbos – Directeur Business Open
4 mei 2016

Qordaat heeft de teksten van onze website geredigeerd. We vonden ze aanvankelijk wat te ambitieus: ‘Zeg je dat over jezelf?’. Echter zijn de boekingen sinds de herschrijving toegenomen. In de roos dus.

Sven Jansen – Eigenaar Catering Samen
4 februari 2015

Wij hebben een aannemersbedrijf en dan verzand je al snel in vakjargon. Het fijne van Xandra is, dat je tegen haar aan praat en zij daar een verhaal van maakt. Een verhaal dat past bij ons als bedrijf en duidelijk is voor iedereen. Of het nu gaat om een website, artikel of andere uiting. Zij verdiept zich in de materie en werkt het uit. Ook geeft ze goed advies en neemt initiatief. Ze is praktisch ingesteld. Aanpakken en doen. Omdat ze voor ons alle communicatie verzorgt, weet ze inmiddels veel van ons vakgebied. Een half woord is genoeg. Dat is een verademing.

Angelique van Wissen – Kroon Aannemersbedrijf
5 november 2016

Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.

Michel Pleiter – Eigenaar Nextdoor Design
11 juli 2015

null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

“Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

Michel Pleiter

Eigenaar Nextdoor Design

         

Houd mij Up-To-Date!

    “Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

    Michel Pleiter

    Eigenaar Nextdoor Design

    Houd mij Up-To-Date!