Scoor met internet marketing

contact
de vergaderie

Internet marketing

Internet marketing bestaat uit al je online marketingactiviteiten. Een website is meer dan een online brochure. Door de optimale inzet van alle beschikbare online marketing tools word je een autoriteit op je vakgebied. Hierdoor creëer je fans. Fans zijn op de eerste plaats ambassadeurs. Op de tweede plaats kopers van je product of dienst. Wanneer je kennis deelt via blogs en vlogs op je website gaat men je zien als de expert op je vakgebied. Het levert je bovendien een hogere seo ranking op. Seo ranking is je plaats in de zoekwoordenresultaten van Google. Dat geldt ook voor het creëren van interactie op social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Met alleen het plaatsen van berichten ben je er niet. Het gaat om de interactie die ontstaat. Effectief social mediagebruik, bloggen en vloggen vraagt inspanning, tijd en expertise. Internet marketing doe je er niet even bij.

de vergaderie

Google ranking

Om een hoge ranking te krijgen in Google is een doordachte internet marketingstrategie nodig. Het begint met een goed webdesign. Dat is meer dan een digitaal uithangbord dat er gelikt uitziet op je scherm. Goolge stelt eisen aan de hosting en het design van je website: het moet aan bepaalde richtlijnen doen. Een veilige website, schaalbaarheid en het gebruik van headings bijvoorbeeld. Daarnaast speelt bij het schrijven van teksten en het gebruiken van beeld zoekmachine optimalisatie een grote rol. Anders genoemd seo optimalisatie. Dat gaat verder dan het gebruik van bepaalde zoekwoorden. Een website moet geschreven zijn in een bepaalde context. Bovendien moeten de teksten leesbaar zijn op elk niveau.  Tot slot zijn de activiteiten op social media en de interactiegraad belangrijk.

Online expert

Er komt dus heel wat kijken bij internet marketing en het vraagt om expertise op de afzonderlijke vakgebieden: communicatieadvies, webdesign, zoekwoordenanalyse, seo copywriting, copywriting,  fotografie en social media. Qordaat Communicatie maakt de koppeling tussen online en offline communicatie. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde partners om het beste resultaat te bereiken. Of het nu gaat om webdesign, het schrijven van websiteteksten, fotografie, bloggen of e-mailmarketing bel je ons. 

null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

         

Houd mij Up-To-Date!

  “We hadden nooit verwacht dat het zo’n groot verschil zou zijn. Een ding weet ik vanaf nu zeker: Wij gaan nooit meer zelf schrijven.”

  Amie De Kleermaeker-Peeze

  De Kleermaeker Schildersbedrijf

  “Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

  Michel Pleiter

  Eigenaar Nextdoor Design

  Houd mij Up-To-Date!