Tekstschrijver die onderscheidend schrijft

contact

Hoezo een tekstschrijver inschakelen?

Gewoon even een tekst schrijven. Simpel toch? Er is vast iemand in jouw bedrijf die even een tekst in elkaar zet voor de nieuwe website, brochure of flyer. Vervolgens blijkt dat ‘even’ toch lastiger te zijn dan verwacht. Blijf je steken bij algemeenheden zoals ‘Wij leveren de beste kwaliteit’, ‘Een vertrouwde partner in..’? Of ben je aan het ontzorgen? Dan ben je vooral aan het informeren over jezelf. Je kunt je afvragen of de ontvanger daarop zit te wachten. Wat heeft die daar aan?

Tekstschrijver

‘Vertel!’

Je wilt dat de tekst een ontvanger raakt en aanzet tot actie. Dat doe je op de eerste plaats met het wekken van interesse. Je triggert iemand met een pakkend verhaal. Onderscheidend en origineel. En met een aansprekend beeld. Beeld? Ja, zelfs een tekstschrijver is zich daarvan bewust. Een tekstschrijver kan nog zoveel mooie woorden op papier zetten, als het beeld niet aantrekt, zet het niet aan tot lezen. Afijn, om er achter te komen wat jouw business nou zo speciaal maakt, gaan we samen om tafel.

We stellen veel vragen. Jij vertelt, wij luisteren. Overigens is luisteren iets anders dan horen wat je zegt. Wanneer je een twinkeling in je ogen krijgt, dan weten we dat we de juiste snaar hebben geraakt. Vervolgens zetten we jouw bevlogenheid om naar een een campagne of uiting die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep en het gewenste resultaat oplevert.

Jip-en-Janneke tot de essentie

We kunnen heel veel moeilijke woorden gebruiken om iets te verwoorden: het gaat er uiteindelijk om dat de ontvanger het begrijpt. Qordaat Communicatie schrijft heldere en duidelijke teksten die direct de kern raken. Anders gezegd Jip-en-Janneke-taal tot de essentie. We belichten wat jou anders maakt dan anderen. Waar gaat het nu daadwerkelijk om. Waarom zou de ontvanger met jou zaken doen? We gaan voor het onderscheidend vermogen en waar mogelijk nemen we een andere invalshoek dan de geijkte. Hiervoor verdiepen we ons uitgebreid in jouw bedrijf, product en dienstverlening. Ook kijken we naar wat anderen in jouw branche doen. En tot slot de doelgroep. Als communicatieadviseur geven wij eerst advies en gaan dan aan de slag met de teksten.

de vergaderie

Van commercieel tot redactioneel

Naast teksten voor websites, brochures, blogs, flyers en andere uitingen schrijven we ook redactionele artikelen en verzorgen interviews voor magazines en websites. Wil je toch liever je eigen tekst schrijven? Met plezier redigeren we teksten naar een goed lopend verhaal. Ook het omzetten van lastig leesbare teksten zoals technische of juridische taal behoren daartoe.

Wij ontzorgen onze klanten. Jij ook? We ontzorgen tegenwoordig lekker met z’n allen de klanten. Daarmee ben je weinig onderscheidend. Maak duidelijk wat je echt doet. Wij helpen je er graag bij. 

Stop met ontzorgen! 

Xandra Derks
06 – 212 466 62

null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

“Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

Michel Pleiter

Eigenaar Nextdoor Design

         

Houd mij Up-To-Date!

    “Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

    Michel Pleiter

    Eigenaar Nextdoor Design

    Houd mij Up-To-Date!