Adviseur, fotograaf en tekstschrijver

contact

Xandra

‘Account Executive bij een reclamebureau’, het was één van de flitsende beroepen die in het artikel van meidenblad Yes genoemd werd. Ik was zo’n veertien jaar en daardoor direct getriggerd. Dat wil ik. In Amsterdam, want daar gebeurde het in mijn jeugdige optiek.  Na mijn HEAO-studie ben ik vanuit het Brabantse land vertrokken naar onze hoofdstad. Alleen. Met open vizier. Om aan de slag te gaan in de reclamewereld. Alle facetten van het communicatievak heb ik vervolgens geleerd bij grote en kleine reclamebureaus. Als communicatieadviseur heb voor mooie klanten gewerkt zoals Europeesche Verzekeringen, Baguette de France, KPN en Wellantcollege.

campagne almere valt af

Communicatieadviseur, tekstschrijver en fotograaf

En toch…..dat kan toch anders? Het is vaak de reden waarom iemand zelfstandig wordt. Ook die van mij. Zo’n 15 jaar geleden bestond het woord ZZP’er nog niet, toch was ik er één met een netwerk van specialisten om me heen. Ondernemen is voor mij kansen zien en pakken. Dat betekent je niet laten belemmeren door mogelijke ‘beren’, maar een stap durven te nemen. Als communicatieadviseur, tekstschrijver en fotograaf heb ik inmiddels geweldige campagnes mogen uitvoeren. Gevoel voor esthiek is mijn kracht. Dat uit zich in de schoonheid van de mens, beeld en woord. Al vraagt men mij ook gerust voor interieuradvies. 

Doordacht met resultaat

In 2012 ben ik in Arnhem terecht gekomen. Zonder dat ik iets of iemand kende. Op mijn partner na. Vanuit de mogelijkheden die het herenhuis dat wij kochten biedt, is De Vergaderie ontstaan. Een inspirerende vergaderlocatie in een rijksmonument uit 1865 in Arnhem centrum. Met een doordacht concept dat staat. Dat geeft ruimte om eveneens aan de slag te zijn als communicatieadviseur, tekstschrijver en tegenwoordig fotograaf. Als geen ander weet ik wat het is om een product of dienst op de markt te zetten en hiervoor effectief communicatie te bedrijven. Ik heb het immers frequent voor mijn klanten én mezelf gedaan. Mijn Italiaanse tante is hiervan het meest recente voorbeeld. Met communicatie de essentie raken en zien dat het de doelgroep aanspreekt en resultaat oplevert, is het mooiste dat er is. Daar gaat mijn communicatiehart als communicatieadviseur sneller van kloppen.

business open

Verbinding maken

Communiceren en organiseren. Daar ligt mijn passie. Bovendien ben ik een echte netwerker. Het is mijn tweede natuur om mensen met elkaar in verbinding te brengen die wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben medeoprichter van het Bourgondisch Genootschap. Een netwerkclub voor ondernemende dames die van het goede leven houden. Ook ben ik twee jaar voorzitter van netwerkclub Business Open geweest. Door het netwerken sta ik waar ik nu sta. Met enthousiaste klanten waarvoor wij met plezier communicatieopdrachten uitvoeren. Wij, omdat ik het niet alleen doe, maar met opnieuw een team van freelance vakmensen om me heen.

Hard roepen, wil niet zeggen dat je dat je door iedereen gehoord wordt. In het ergste geval stoppen mensen handen voor hun oren. Met de juiste toon bereik je het meest.

Mogen wij jouw toonvork zijn?

06 – 212 466 62

null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

“De teksten zijn afkomstig van Xandra van Qordaat Communicatie; Qordaat ging zij te werk; het waren Qordate vragen die zij stelde in het interview, waarin zij niet schroomde om door te vragen.”

Meeuwes Muskee

Afscheidbegeleiding

         

Houd mij Up-To-Date!

    “Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

    Michel Pleiter

    Eigenaar Nextdoor Design

    Houd mij Up-To-Date!